Відома зоряна тренер і телеведуча Аніта Луценко завжди дає безліч корисних порад про здоров'я і спорт на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість поділилася порадою, як підтягти в'ялу внутрішню частину стегна. Як виявилося, ця зона безпосередньо залежить від "жіночих м'язів", а проблеми з нею можуть виникнути навіть через рідкий секс.

"Часте питання: в'яла внутрішня частина стегна. Що робити?
Ця зона безпосередньо залежить від м'язів внутрішніх - «жіночих»! Якщо :
1. Ви народжували
2. Піднімали важке під час вагітності ( в тому числі фітнес тренування не розраховані для вагітних)
3. Присідали зі штангою після пологів 🤷🏼‍♀️ 4. Вам більше 40 років
5. У вас немає сексу 2 рази в тиждень.
То вам потрібно тренувати ці м'язи тазового дна! Щодня!
50-100 скорочень за методикою Кегель. Скоротити все, що зможете( крім ануса) і дуже повільно розслабити. При цьому значно підтягується живіт!☝🏻
P. S. Нетриманням сечі страждають 40% жінок на Землі 😳😳😳 (я була в шоці, дізнавшись)! Але це можна вирішити! Кегель або Лазерна корекція. Спочатку спробуйте вправи Кегеля. Не соромтеся запитувати лікарів!!!! Я дізналася про це випадково - після 100 смс в Директ! Але вони в курсі цього! Хороший гінеколог повинен підказати!
P. P. S. Тема не дуже гарна для красивого Insta, але ви повинні знати, що це не назавжди!!!! І пілатес вам в поміч!", - поділилася знаннями Луценко. Фолловери ж почали дякувати зірковому тренеру і ділитися своїми історіями.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Аніта Луценко записала відео, за допомогою якого можна вирівняти поставу і зробити ноги стрункішими. Тренування займе всього 5 хвилин.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

Також знаменитість брала участь у популярному українському шоу "Танці з зірками", так що вирішила не тільки навчитися новову, але і навчити своїх фоловерів. Так, Аніта і її партнер Олександр Прохоров записали на відео коротеньке тренування.

А ще тренер поділилася рецептом корисних лінивих вареників.