Колишня дівчина принца Гаррі акторка Дженна Коулман знялася в романтичному фотосеті на локаціях Кенсінгтонського палацу. Відомо, що дана будівля є домом королівської родини.

Про це стало відомо завдяки новій обкладинці журналу Harper’s Bazaar UK.

Чи побачив Гаррі ці знімки, важко відповісти напевно, проте журналісти зазначають, що ситуація дуже незручна. З Дженною у Гаррі був нетривалий роман в 2015 році, але вона зволіла йому Тома Хьюза.

Дженна Коулман

Коли Гаррі і Меган були в Австралії, за сніданком вони випадково зустріли Дженну, яка посміхнулася принцу, а той зробив вигляд, що не помітив, і навіть не привітався. Тому дивно, що Дженна з'явилася в палаці, особливо зараз, коли герцогиня Меган чекає на дитину.

Популярні новини зараз
Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам
Показати ще

Дженна Коулман

Варто нагадати, що відразу після королівського весілля з принцом Гаррі колишня американська акторка Меган Маркл стала найобговорюванішою персоною серед британських ЗМІ. Щодня з'являються новини і подробиці з життя герцогині. Буквально днями стало відомо про те, що проти Меган нібито існує змова, яка може завдати шкоди їй і життю та її майбутньому малюку. Про це повідомила королівський біограф Ганна Пастернак.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за її словами, в Букінгемському палаці дехто з придворних побачив в герцогині Сассекській загрозу для трону, тому і почали розробляти план по його поваленню.

"Я хвилююся за Меган і Гаррі, - розповіла Ганна Пастернак. - Я боюся, що їх зірка підніметься так високо, що придворні, яких принцеса Діана називала "людьми у сірому", стануть загрозою для спадкоємця".

Нагадаємо, Кейт Міддтон розкрила справжнє ставлення до дітей: Вільяму варто задуматися.

Як повідомляв Знай.uа бійка вагітної Меган Маркл і Кейт Міддлтон потрапила на камеру: за волосся і обличчям об підлогу.

Знай.uа писав, Меган Маркл і принц Гаррі несподівано розповіли, як виховуватимуть малюка: нічого королівського.

Дивіться відео по темі: