Відома українська співачка TAYANNA вразила фанатів тим, що відмовилася від участі у Нацвідборі на Євробачення-2019. Нещодавно в інтерв'ю виданню Elle знаменитість розповіла, чому прийняла таке рішення. Так, артистка розповіла про різних жінок, дім, роботу та інтуїцію.

"Коли у мене виникають проблеми, часто чую від чоловіків: "А, ти сильна, впораєшся". І вони навіть не пропонують свою допомогу. І деколи хочеться сісти і просто запитати: "Окей, а як це можна змінити? Як стати слабкіше, щоб викликати емоцію і бажання допомогти?" -міркує TAYANNA. Артистка також зазначила, що вважає себе сильною жінкою, але іноді їй хочеться бути слабкою, адже "все має бути збалансовано". Знаменитість зізналася, що вдома поруч з сином вона зовсім не така, як на публіці, а ніжна і м'яка.

На питання, чому ж TAYANNA відмовилася від участі у Нацвідборі, виконавиця запевнила, що веде боротьбу тільки з собою: "Мене змусила передумати постійна боротьба ... З самою собою". Також співачка зазначила, що всьому свій час, і треба вміти прислухатися до власної інтуїції.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

Також Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі, нанісши на обличчя грязеву маску і процитувала свого колишнього.

А ще Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.