Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася новим шоу-туром по США і Канаді, зробивши селфі в дзеркалі з охоронцем. Так, артистка вже встигла виступити в Торонто і поспішила поділитися враженнями з фанатами.

"Очевидно, що всі задоволені . І бодігард теж 😂
Дякую , #Toronto !!!!!
Прокинуся , намонтую чого - небудь 😁🤘було 🔥🔥🔥 ", - поділилася радістю Лобода. Фолловери не пройшли повз: "Я подумав що трамп змінив зачіску", "Бодігард зрозумів, що прожив цікаве життя)", "Цьому бодігарду вже самому потрібен бодігард)", "Бодігард як Ходор з Гри престолів😂😂😂", Не бачу нічого гарного.. Поза... Шапка... Схоже на понти☹️".

Популярні новини зараз
Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

Також знаменитість виклала спільне селфі з Аллою Пугачовою і зізналася, що захоплюється нею.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.