Буквально днями в Парижі в рамках Тижня моди пройшов найбільш емоційний показ модельного дому Chanel, на якому зібралося багато знаменитостей, щоб вшанувати пам'ять Карла Лагерфельда. Як відомо, легендарний модельєр помер 19 лютого.

Варто відзначити, що вперше на подіумі глядачі побачили 44-річну Пенелопу Крус. Так, для актриси це дефіле стало дебютним.

Примітно, що Крус стала для Лагерфельда останньою музою. Влітку 2018 року вона була обрана новим амбасадором бренду, а восени вийшла перша кампанія Chanel з її участю, автором якої був сам модельєр.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Пенелопа закривала знаменний для історії моди показ, де вона продефілювала в білосніжній повітряній сукні. В руках знаменитість тримала одну білу троянду, яку визнали символом пам'яті Лагерфельда.

Пенелопа Крус

Світ приголомшила новина про смерть модельєра світового рівня. Німецького фотографа, і креативного директора французького модного дому Chanel Карла Лагерфельда не стало 19 лютого. Джерела близькі до дизайнера розповіли про причини його смерті.

За словами джерела, Карл страждав від раку підшлункової залози, в разі чого раптово і помер у віці 85 років.

Карл Лагерфельд

Нагадаємо, що покійний глава модельного дому Chanel Карл Лагерфельд ще 7 років тому передбачав небезпечні нахили російського президента Володимира Путіна. Журналісти з Росії попросили модельєра намалювати портрет Путіна, а отримали справжнє пророцтво майбутнього.

Як повідомляв портал Знай.иа, не встиг світ моди оплакати смерть легендарного дизайнера Карла Лагерфельда, як стало відомо про нову втрату. У Санкт-Петербурзі пішла з життя муза цього генія, Ольга Пантюшенкова.

Також портал Знай.иа писав, що у Франції, в передмісті Парижа Нантер на таємній церемонії був кремований модельєр Карл Лагерфельд. Тіло легенди модного світу піддали вогню за його власним бажанням за життя. Наполягаючи на тому, що його смерть не за горами, Лагерфельд похмуро жартував «я швидше помру, ніж буду похований».