Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість опублікувала миле фото, на якому позує з візочком, мабуть, десь у аеропорту. Відомо, що Тодоренко відправилася у довоочікувану відпустку.

Відповідне фото з'явилося на її особистій сторінці в Instagram.

Зірка поділилася порадами про те, як подорожувати з немовлям. Вона також дала поради молодим матусям.

ПЕРЕЛЕТсМЛАДЕНЦЕМ (3 місяці). Прошу звернути увагу, що це мій досвід, і я все роблю по відчуттях. 1. При зльоті і посадці бажано давати груди, воду або соску, щоб з'являвся ковтальний рефлекс; тоді вушка будуть в порядку. Мій груди відпустив і взяв соску, мабуть, так він контролював відчуття.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

2. Переодягати в салоні літака не можна, для цього є спеціально відведене місце – пеленальний столик у вбиральні.

3. Маленьке спостереження з моїх подорожей: при зміні тиску часто навіть у дорослих трапляється здуття, тому рекомендую відразу дати крапельки від газів.

4. Якщо хочете, щоб малюк спав в колисці, попередьте авіакомпанію завчасно про те, що потрібне ліжечко. Якщо авіакомпанія не надає таку послугу, то весь політ будете тримати малюка на руках - для цього є спеціальний дитячий ремінь безпеки, який кріпиться до батьків.

5. ВАЖЛИВО!!! Взяти з собою плед і шапочку в літак, так як в салоні буває прохолодно. (Особливо якщо летите азіатськими авіалініями – постійно як в морозилці).

6. Прямо перед зльотом бажано закапати носик аквамарисом. Якщо переліт більше 3-4 годин, капати аквамарисом двічі, так як в літаку дуже сухе середовище. Я по собі знаю, як за час перельоту ти або опухаєш, або перетворюєшся на сухар; якщо у вас друге, то настійно рекомендую пити більше води, а також давати дитині рідину на вимогу.

7. ЗБЕРІГАЙТЕ СПОКІЙ, і тоді малюк буде спати.

Судячи з геолокації наступного фото, Регіна Тодоронко відпочиває у Об'єднаних Арабських Еміратах. Вона потішила шанувальників милим фото з племінником.

Нагадаємо, що Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.