В сім'ї знаменитого репера Децла (Кирила Толмацького), який раптово помер 3 лютого, розгорівся справжній скандал навколо спадщини. З'ясувалося, що синові виконавця Антонію необхідно довести спорідненість з померлим батьком, інакше він ризикує залишитися без спадщини. Як з'ясувалося, Тлумацький-старший опублікував свідоцтво про народження свого онука. У документі зазначено, що хлопчика звуть Меркурій Антоній Іван Кирилович Кисельов. У графі батько у нього стоїть прочерк. Поки невідомо, чому дружина Децла Юлія не вписала чоловіка в свідоцтво про народження дитини.

Адвокат Жорін пояснив, що юридичний факт спорідненості треба встановити у судовому порядку. Він зазначив, що сам Антоній може виступити з такою ініціативою, так як скоро йому виповниться 14 років. Для оформлення факту може знадобитися експертиза ДНК, свідчення й фотографії.

Раніше ми повідомляли, що російський музикант Децл, він же Кирило Толмацький помер 3 лютого в гримерці через кілька хвилин після завершення свого концерту. Його смерть шокувала рідних і фанатів музиканта.

Близькі люди говорили, що він трохи скаржився на погіршення стану за кілька днів до смерті, проте ніколи не мав серйозних проблем зі здоров'ям.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

У понеділок, 4 березня, стала відома справжня причина смерті Децла.

Децл помер внаслідок гострої серцевої недостатності, що стала ускладненням захворювання серцево-судинної системи. Це офіційні результати судово-медичної експертизи.

Раніше повідомлялося, що єдиний спадкоємець репера за заповітом – це його син Антоній (Тоні). У даний момент йому 13 років.

Незадовго до смерті Децл озвучив, кому будуть належати його авторські права: він просив допомоги в підготовці документів таким чином, щоб дохід від музики, відео, товарних знаків і мерчу надходив його синові.

Нагадаємо, російські медики знайшли "вбивцю" Децла. У гримерці співака знайшли щось підозріле.

Як повідомляв Знай. ua, Децл перевертається в могилі: в родині репера вибухнув страшний скандал, ділять дитини та стан. Олександр Тлумацький опублікував велику повідомлення про скандал з вдовою сина.

Знай. ua писав, що стало відомо, кому Децл заповів права на свою музику. Незадовго до смерті Децл просила про допомогу з документами.