Відома російська співачка Алла Пугачова ніколи не приховувала своїх захоплень. Як відомо, Примадонна була одражена кілька разів. Вона відверто розповіла, що ставало причиною її розлучень з кожним із чоловіків.

Про це пишуть російські ЗМІ.

Вперше Алла Пугачова вийшла заміж у 1969 році. Її обранцем став студент третього курсу естрадно-циркового училища Міколас Орбакас.

Пугачова та Орбакас

Відносини розвивалися стрімко: вони познайомилися на початку весни, а восени поставили свої підписи в ЗАГСі. Через два роки у на той час щасливого подружжя з'явилась донька Крістіна.
А ще через два роки перший шлюб Пугачової дав тріщину, вони з Миколою розлучилися.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Примадонна так пояснила, чому пішла на такий відважний крок, маючи на руках маленьку дитину:

"З часом я стала розуміти, що подальше життя з Миколасом безперспективне: мене воно не розвиває, його ранить, оскільки я більше належу сцені, чим йому. Треба було звільняти один одного від пут взаємних зобов'язань. Я буквально різала по живому, переживала і за дитину, і за чоловіка".

Пугачова з донькою

Другим чоловіком Примадонни став режисер Олександр Стефанович.

Пугачова та Стефанович з донькою Крістіною

Але сама артистка назвала цей шлюб "практично фіктивним". Справа в тому, що Стефановичу потрібна була прописка. Тим не менш, Алла зазначила, що "жили весело, вели богемний спосіб життя".

А коли у Олександра почали з'являтися дівчата, воне не стала цього терпіти.

Втретю Алла пішла під вінець зі своїм концертним директором Євгеном Болдіним.

Пугачова та Болдін

В шлюбі вони прожили найбльше - 13 років. При цьому їх відносини носили швидше партнерський, ніж сексуальний характер. Про сама Пугачова згодом розповіла.

"Женька хороший хлопець, і працювали ми разом вдало", зазначила Пугачова. Тому, мабуть, обидва і дозволяли собі стосунки за спиною", - говорить Примадонна.

Однак цей розрив Алла Борисівна переживала досить важко.


Кажуть, тому Алла Пугачова так швидко і вийшла заміж за свого давнього шанувальника, співака Філіпа Кіркорова, який був молодшим за арститску на 18 років.

Пугачова та Кіркоров

Оданак, як зізналась співачка, вже на другий день після весілля зрозуміла, що "зробила жахливу помилку", тому що, Кіркоров їй не підходив. Тим не менш, офіційно вони прожили в шлюбі десять років. Однак за фактом вже через рік вони жили окремо.

Після Кіркорова Пугачова вкотре наважилась піти під вінець. Цього разу чоловіком серця став ще молодший. Вона обвінчалась з відомим гумористом та ведучим Максимом Галкіним. Різниця у віці з п'ятим чоловіком - 27 років.

Пугачова з Галкіним

Втім їх це зовсім не бентежило. У вересні 2013 року у пари народилися двійнята Гаррі і Ліза від сурогатної матері.

родина Пугачової

Пугачова пояснила, що з Галкіним "спокійно, і мирно, і весело, і проблем ніяких немає", - додала Пугачова.

Нагадаємо, Пугачова в шкіряному міні показала, як розважається з молодим чоловіком.

Як повідомляв портал Знай.ua, фанати не зрозуміли Крістіну Орбакайте через нове фото.

Також Знай.ua писав про те, що Алла Пугачова зізналася, що вже давно страждає від невиліковної хвороби.

Дивіться: Чоловіки Алли Пугачової