8 березня кожна українка повинна відчути себе королевою! щоб так і було, наші зірки шоу-бізу постарались та виклались на повну у своїх привітаннях жінок зі святом.

Хто був найоригінальнішим, можна побачити на їх сторінках в соцмережах.

Так, екс-соліст групи "Quest Pistols" і учасник групи "Агонь" Антон Савлепов розмістив у своєму Instagram фото себе коханої. При цьому з одягу на Савлепове лише квіти, а найпотаємніше співак закрив своєї правої ступні. "Ну... з святом, крихти, Всі квіти для вас...", - коротко підписав Савлепов привітання.

В той же час "останній романтик" українського шоу-бізнесу Сергій Бабкін приніс своїм улюбленим жінкам – дружині Сніжані і дочки Веселине – сніданок в ліжко. Не забув привітати Бабкін і всіх інших представниць прекрасної статі. "Дорогі жінки, ранні пташки, з святом вас! Любові вам щастя, радості кожного дня, дякуємо вам за те, що ви у нас є, такі прекрасні" – написав він.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Потап поділився у себе в соцмережі вітальним відео і "вручив" подписчицам букет тюльпанів. У підписі до посту Потап вирішив бути небагатослівним і просто поставив актуальний хештег "#8марта".

Віталій Козловський розмістив в Instagram фото, на якому він кидає пелюстки квітки в камеру, сидячи на столі у фіолетовому піджаку на голе тіло. "Любить - Не любить? Це підтвердиться обставинами і часом... Не гадайте на любов і "не кричіть" про неї всьому світу! Любите безоплатно, безмежно, тихо й для себе. З 8 березня вас, мої дорогі і ніжні", - написав Козловський в пості.

MONATIK на своїй сторінці в Instagram розмістив відразу три фотографії з підписом: "наші Прекрасні, дівчини, жінки, бабусі, мами, дівчатка! Спасибі вам за все! Зі святом! Сяйте сяйте, адже світ кружляє тільки завдяки вам і навколо вас".

Нагадаємо, Євгено Комаровський привітав українок зі святом та висловив досить сміливі побажання кожній жінці - він найменшої до настаршої.

Як повідомляв раніше портал Знай.ua, який манікюр найактуальніший на 8 березня 2019.

Раніше портал Знай.ua писав, що Володимир Зеленський задаровував жінок на вулиці квітами 8 березня.