Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Дівчина часто викладає оголені фото, демонструючи публіці, як вона подорослішала, і що більше немає тієї кучерявої "бджілки", до якої всі звикли.

Так, тепер Аліна в черговий раз підкреслила свою "дорослість" і виклала у мережу кілька пікантних фото у довгій квітчастій сукні. Цей наряд вигідно підкреслює струнку фігуру зірки і злегка оголює щиколотки. Її волосся розпущене і красиво укладене, а на обличчі легкий макіяж. На ногах артистки стильні прозорі туфлі на шпильці. Аліна відображена в якомусь дивному місці, схожому на рейки, вона млосно дивиться в камеру. У підписі до фотографії артистка привітала шанувальниць з 8 березня, залишивши вірш і поздоровлення в прозі.

"Душа ее от тела отрывалась
И голос был наполнен серебром,
А крылья от надежды распускаясь,
Зияли белоснежным полотном...
С улыбкой ненавязчивой своею,
так сладко разливался нежный смех..
И в мире всё казалось ей светлее..
Как будто бы она - счастливей всех.
#стихиалинкиблондинки

Любі дівчатка, дівчата, матусі, бабусі з святом нас!!! Будьте завжди щасливими, коханими, натхненними, радісними, мудрими, життєлюбними!!! Квітніть, даруєте світу свою ніжність, доброту, турботу і щирі посмішки, нехай сімейне вогнище кожної з вас ніколи не згасає і у ваших домівках панують затишок, взаєморозуміння, довіра, позитивна атмосфера і любов", - написала Аліна.

Популярні новини зараз
Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо
Показати ще

Фолловери зірки не змусили себе чекати і почали активно обговорювати її нову публікацію. Шанувальники в захваті від її привітань і вітають співачку у відповідь.

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "Таємну любов".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що запроданка Гросу вперше похвалилася нареченим.

Також портал "Знай.uа" писав, що Аліну Гросу застукали в обіймах молодого красеня.