Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко, яка будує кар'єру на російському телебаченні і нещодавно народила первістка, часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. В цей раз знаменитість опублікувала миле фото, на якому позує в стильному образі з яскравими губами.

На фотографії, яка з'явилася в записі Тодоренко, вона позує в стильному плаття насиченого зеленого кольору, що оголює плечі. Волосся Регіни розпущене і спадає на плечі і спину, а на її обличчі легкий макіяж з акцентом на губи, які вона нафарбувала яскраво-рожевим блиском. Цей блиск вона тримає в руках і розповідає про нього в підписі до фото. Як виявилося, Регіна нещодавно стала майстром макіяжу.

"Я ніколи особливо не переймається з приводу макіяжу і в звичайному житті віддаю перевагу «носінню» нюдового мейку з яскравим акцентом на губи. Тому часто, особливо на зйомках, ви могли бачити мене з синіми, червоними, оранжевими і навіть фіолетовими губами. Але зараз, завдяки шоу «Мейкапери» у мене з'явилася можливість не тільки навчитися правильно наносити мейк, але і бути в курсі всіх б'юті-новинок і трендів. Так от, як новоспечений експерт, хочу вам повідомити, що L’Oreal Paris випустив новий крутий матовий тінт Rouge Signature у відтінку 106 I speak up! І я проголошую, він ідеальний! Якщо ви хочете в похмуру погоду розвеселити себе і оточуючих, користуйтеся яскравими і соковитими відтінками від L’Oreal Paris", - написала Регіна у підписі до фото.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Така публікація не залишилася без уваги численних шанувальників Регіни, і вони почали активно коментувати фото Тодоренко. Багато захоплюються працьовитістю Регіни і бажають їй успіхів, а інші засипають дівчину привітаннями з 8 березня.

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Також портал "Знай.uа" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.