Відома українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що активно робить на своїх сторінках у соціальних мережах, зокрема, в Instagram. Лобода частенько викладає спокусливі, а іноді відверто дивні фотографії і нерідко наривається на критику з боку шанувальників.

Так, в цей раз Світлана виклала в мережу фото, на якому позує в купі букетів троянд, які, очевидно, отримала від шанувальників у Міжнародний жіночий день. Може навіть здатися, що Лобода заснула в цій купі букетів, вона прикрила очі від задоволення. За квітами артистки майже не видно, стирчить тільки її голова в розпатланим пучком на маківці.

У підписі до фотографії Світлана Лобода привітала жінок з восьмим березня: "Зі Святом, милі дівчатка, матусі, бабусі. Нехай ваші очі завжди горять від щастя та кохання". Така публікація не залишилася без уваги шанувальників зірки. Світлану Лободу фанати буквально засипають компліментами і привітаннями в коментарях до фото. А деякі підписниці навіть по-доброму заздрять зірці через таку кількість букетів.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

"Світлана, і всі дами! Від імені чоловіків вітаю Вас з міжнародним жіночим днем! Ви всі найкращі і красиві. Любові і радості Вам!", "Зі святом, кохана. Всього самого найкращого! Здоров'я вам і вашим близьким", "Красуня, зі святом тебе", "Квіти Вам до лиця", "Зі святом! Найкрасивіша і справжня", "Зі святом, моя королева! Люблю", "Яка гарна і мила. Це злочин, і ви явно доказ!", "Зі святом весни, дорога", "Світла, з весняним святом! Нехай рідні і кохані завжди будуть поруч, а їх любов і підтримка не залишають тебе ніколи!" - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.uа" писав, що "беспощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.