Скандальна українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, а також їздить з концертами по російських містах, презентуючи своє шоу "Діва", вирішила в черговий раз підігріти інтерес публіки до своєї персони. На своїй сторінці у соцмережі артистка виклала нове фото з дочкою, яким заінтригувала прихильників.

На фотографії, яка з'явилася в записі Ані Лорак, вона постала на огляд публіки в стильному образі. Артистка показала, як вони з Софією відсвяткували 8 Березня. Судячи з фото, зірка водила дочку в океанаріум у Москві. На огляд публіки Лорак постала в шкіряних чорних скіні і коричневому светрі. На її голові чорна кепка, а на ногах масивні черевики. Волосся співачка зібрала ззаду в недбалу зачіску, а на її обличчі легкий макіяж.

Софія теж дуже стильно одягнена. На ній чорні штани з черевиками та чорно-червона картата сорочка. Волосся дівчинки зібране в два кумедні пучки, а на обличчі – мила посмішка. Втім, зіркова мама теж посміхається, мабуть, похід в океанаріум подобається не лише дітям, але і дорослим. У підписі до фотографії Ані Лорак коротко написала: "Girls party!", що перекладається як "дівоча вечірка".

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Шанувальники не змусили себе чекати і почали активно обговорювати нову публікацію зірки. Фанати засипають Лорак і її дочку компліментами, але є й ті, хто вважає, що артистка занадто рано вчить дочку жити без батька. Як відомо, в мережі широко поширюються чутки про розлучення Ані Лорак та її чоловіка – турецького бізнесмена – Мурата Налчаджіолу. Справа в тому, що восени в соцмережах і ЗМІ з'явилося відео зради Мурата – він запалював у клубі з київською моделлю.

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.uа" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.