Актор Люк Перрі, чиє життя трагічно обірвалося 4 березня на 53-му році, нічого не заповів жінці, з якою прожив майже 12 років. Венді Медісон Бауер (44 роки) вперше порушила мовчання після його смерті. Вона сказала, що ці роки були найщасливішими в її житті.

Вона також подякувала дітям Перрі, його сім'ю і друзів за надану підтримку. Раніше Бауер бачили в ресторані разом з 21-річним сином Перрі Джеком і його матір'ю Мінні Шарп. Вони обговорювали подробиці похорону зірки телесеріалу «Беверлі-Хіллз, 90 210».

Між тим, як повідомляє видання Radar Online стало відомо, що згідно із заповітом актора, Венді не отримає нічого. Все своє майно він відписав дітям, яких обожнював.

Перрі був одружений на Рейчел Мінні Шарп у період з 1993 2003 рік. Крім сина Джека (який став професійним рестлером) у подружжя також є 18-річна дочка Софі. З Венді, яка була сімейним лікарем, Люк довгий час жив в цивільному шлюбі Офіційно вони побралися незадовго до його смерті.

Популярні новини зараз
Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Нагадаємо, раніше в США слідом за Люком Перрі померла ще одна зірка Беверлі Хіллз.

У повідомленні говориться, що Джед Аллан, що прославився своєю роллю Беверлі-Хіллз, 90210, помер у суботу в Палм-пустелі, Ca, у віці 84 років.

Він грав в серіалі батька Стіва Сандерса.

Аллан також знімався в культовому серіалі "Санта-Барбара", шалено відомому на пострадянському просторі.

Творці "Беверлі Хіллз" прокоментували це сумна подія в мережі:

Нагадаємо, на дні стало невідомо, зірка "Беверлі-Хіллз 90210" Люк Перрі помер у віці 52 років від обширного інсульту.

Як повідомляв раніше Знай.uа нові подробиці смерті відомого голлівудського актора Люка Перрі, якого знають і люблять за участю у молодіжному серіалі "Беверлі-Хіллз, 90210", просто приголомшили всіх любителів кіно і шанувальників артиста.

Знай.uа писав про те, що поетеса з Росії Лола Льдова (Олександра Чернишова) померла в Москві 8 березня.