4 березня світ шокувала раптова смерть головного героя серіалу "Беверлі-Хіллз, 90210" Люка Перрі. Акторові було всього 52 роки, коли його серце перестало бится через інсульт. Варто відзначити, що всього кілька місяців тому стало відомо про перезапуск культового серіалу 90-х, однак сам Люк, як і Шеннен Доерті навідріз відмовилися зніматися в продовженні. Друзі і сім'я знаменитості висловили свої співчуття, поділившись емоціями на сторінках Instagram.

Шеннен Доерті, яка зіграла кохану персонажа Перрі в "Беверлі-Хіллз, 90210": "Вранці я отримала дзвінок, який спустошив мене. Я борюся з цією втратою, адже мені складно впорядкувати свої думки. Моє серце разом з його сім'єю і друзями... Осмислення цього зараз неможливе".

Донька Люка Перрі - 18-річна Софі Перрі: "За минулий тиждень сталося дуже багато подій. Все відбувається так швидко. Я повернулася з Малаві, щоб побути з сім'єю, і за останні 24 години отримала так багато любові і підтримки. Не можу відповісти на сотні щирих повідомлень, але бачу і ціную всіх за таку підтримку. Я не впевнена, що варто говорити або робити в цій ситуації. Мене не вчили, як реагувати в таких ситуаціях, особливо коли це відбувається на очах у публіки".

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Сара Мішель Геллар: "Весь мій шкільний досвід був сформований Брендою і Діланом. Тепер я повинна тримати мою дорогу подругу Шеннен Доерті за руку, поки вона оплакує втрату Перрі. Цього не повинно було статися".

Габраель Картеріс: "Дорогий, Люк, моє серце розбите. Я не можу підібрати правильних слів. Ти, мій друг, був могутньою душею і залишив свій слід у цьому світі. Моя любов і молитви з твоєю сім'єю і з тими, хто любив тебе".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що 9 березня, слідом за актором Люком Перрі стало відомо про смерть ще однієї зірки серіалу "Беверлі Хіллз" - актора Джеда Аллана.

Також Люк Перрі, чиє життя трагічно обірвалося 4 березня на 53-му році, нічого не заповідав жінці, з якою прожив майже 12 років.