Відомий український співак, танцюрист і шоумен Дмитро Монатік часто ділиться з шанувальниками подробицями творчого життя і новими фотографіями на своїй сторінці в Instagram. Як відомо, Monatik сидить у кріслі тренера пісенного шоу "Голос країни", так що він вирішив показати трохи закулісся програми.

На своїй сторінці в мережі Дмитро опублікував кумедне фото з ведучими шоу та іншими тренерами. Швидше за все, цей знімок був зроблений після чергового ефіру, який відбувся у неділю, 10 березня. На фотографії, яка вийшла дуже теплою, майже сімейною, українські зірки позують в різних позиціях. Так, Олексій Потапенко, який прийшов на ефір у червоному спортивному костюмі і шапці, позує лежачи. Поряд з ним лежить ведучий "Голосу" Юрій Горбунов – він у темному костюмі з білою кофтою.

Також на знімку є Катя Осадча, яка позує, стоячи біля чоловіка, на ній стильне біле плаття з оригінальним принтом. Поруч з Катею стоїть Тіна Кароль, яка прийшла в ніжному платті з принтом і з таким же обручем на голові. Далі в ряд стоїть Dan Balan в чорному вбранні, а за ним у кумедній позі причаївся Дмитро Монатік в сірому картатому костюмі з червоною водолазкою під піджаком.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

У підписі до свого фото Monatik написав: "Ну що? Як Вам вчорашні бої? Хто дивився @goloskrainy_official. #КомандаMONATIK". Геолокація до фото свідчить про те, що воно було опубліковано в аеропорту Копенгагена. Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати минулий ефір пісенного шоу. Кожен вболіває за своїх фаворитів, про що не забуває згадати в коментах.

Нагадаємо, майже гола Дорофєєва прогулялася з Monatik по Лазурному берегу.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що учасниця "Голосу країни" змусила Монатіка ридати, як школяра.

Також портал "Знай.uа" писав, що Монатік шокував фанатів відвертим зізнанням напередодні нового сезону "Голосу країни".