Відомий український співак Сергей Бабкін часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram. Нещодавно артист похвалився обкладинкою популярного глянцю Viva!, на якій позував з коханою дружиною Сніжаною. Шанувальників шокував ніжний кадр, адже, як виявилося, знаменитості чекають поповнення, яке активно приховували - Сніжана вже на 7 місяці вагітності. Варто також нагадати, що у подружжя вже є двоє дітей - Артур і Веселіна. Також пара зізналася, що вони чекають хлопчика.

"Ми на сьомому місяці від Щастя!!!", - поділився радістю Бабкін. Фолловери залишилися в захваті: "👏🏻👏🏻👏🏻 яка радісна новина!!!", "Урааа!!!Міцного здоров'я всій Вашій чудовій сім'ї!!!🤗❤️", "Вітаю! Щастя безмежне!😍", "Це таке щастя! Вітаю від душі❤️❤️❤️", "друзі Вітаю!!! Снежці сил та здоров'я!!! Татові терпіння!!! Обіймаю!".

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Сергій Бабкін розповів, чому всі свої виступи проводить босоніж.

Також Сергій Бабкін оселився під столом.

А ще артист показав справжні ніжності з голим котом - сфінксом.