Лідер відомого українського гурту "Pianoбой" Дмитро Шуров нагадав про анексію Криму. Пісня гурту "Родина" була написана саме після відпочинку Шурова на півострові у 2012 році.

Відповідний допис з'явився на особистій сторінці лідера гурту в соціальній мережі Facebook.

"Пісня "Родина" була написана влітку 2012 року під час відпочинку в Криму з сім'єю і друзями, коли все було добре і щасливо. У вересні 2013 року, за пару місяців до початку Майдану, вийшов альбом "Не Припиняй Мріяти", куди увійшов і цей трек. Через кілька місяців почали відбуватися події, через які пісню стали вважати пророчою", - написав Дмитро Шуров.

Він також додав, що зовсім не є пророком, а просто має таке творче чуття. Шуров також зазначив, що писав пісню не через події, які сталися на Майдані. За його словами пісня про те, що "живе в кожному з нас, що дає сили жити, але що так легко втратити".

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Це пісня про самого себе й свою внутрішню свободу, про любов, про жінку, про землю, про батьківщину, про професії, про батьків і дітей, про музику, це пісня, в першу чергу, про самоідентифікацію кожного з нас, про вірність і відданість найсвятішим для нас речам", - резюмував автор.

Короткая история песни "Родина" от автора. Песня "Родина" была написана летом 2012 года во время отдыха в Крыму с...

Geplaatst door Pianoбой Дмитрий Шуров op Woensdag 20 februari 2019

До допису Дмитро Шуров прикріпив відео Тоні Ноябрьовой. На цих кадрах зображено події в Криму. Пісня "Родина" як не можна краще акомпанує відеоряду.

Користувачів соцмережі зворушив такий допис. Вони написали у коментарях:

"Неможливо дивитися без кома в горлі, без сліз. Страшно згадати про те, що це не постановчні кадри. Спасибі талановитому дует , автору пісні Дмитру Шурову та режисерові Антоніни Ноябрьовій🙏🏻🙏🏻🙏🏻!!!!"

"Я тебя не променяю, моя Украина! Дякую Всім захисникам нашої країни! Дякую Piano, ви неймовірні!".

Нагадаємо, що Крим перетвориться на пустелю: Клімкін показав, як Росія отруїла півострів.

Як повідомляв портал "Знай.uа": прокляття Кримського мосту: півострів поглинула нова біда — росте не по днях, а по годинах.

Також "Знай.ua" писав, що Трамп подякував Лукашенку за Крим: підривати не будемо.