Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова, яка зі шкіри геть лізе, щоб продемонструвати в мережі своє "розкішне життя", все частіше розчаровує фоловерів своїми публікаціями в Instagram. Артистка постійно публікує рекламні пости, чому її прихильники почали переживати за добробут своєї улюблениці. А безглузді витівки Волочкової тільки засмучують навіть найвідданіших фанатів.

Так, цього разу Настя вирішила показати шанувальникам чергового чоловіка, з яким її пов'язують ділові відносини. Хоча, є сумніви, що між ними тільки дружба, дивлячись на те, як балерина трепетно обіймає цього нещасного. На фотографії, яка з'явилася в записі Анастасії, вона постала на огляд публіки в кислотно-жовтому спортивному костюмі, у якому ходить вдома. У підписі до фотографії Волочкова за традицією рекламує меблі.

"Сьогодні я зустріла мого чудового друга Олександра. Завдяки йому і його компанії «Еспаньола» ще при покупці мого будинку в деяких кімнатах з'явилися гарні меблі. А також в спальні гостьового будинку. Дуже багато цікавих моделей за доступними цінами можна подивитися на їхньому сайті espanola.ru. Посилання в моєму сторіс", - написала Волочкова у підписі до фотографії.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Залишилось два дні: українців попереджають востаннє ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

От тільки оцінити чергового самця в її домі нікому. Як відомо, нещодавно Настя відключила можливість коментування її публікацій, що дуже засмутило її фанатів. Так що фолловери не змогли висловити свою думку з приводу Настиних фотографій з чоловіками. Відзначимо також, що нещодавно балерина написала довгий пост про те, що змусило її прибрати коментарі. А потім ще один такий пост, як ніби не всі ще знають і зрозуміли, що вона відключила коментарі.

Нагадаємо, Волочкова з'їла букети, які отримала на 8 Березня, ще й похвалилася цим, ще й спонсорів подякувала. Одним словом, зробила все у своєму стилі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Волочкова похвалилася подарунками з Криму.

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова в купальнику пом'яла сніг шпагатом.