Масові заборони на в'їзд для іноземців на територію України тривають. Так, Мінкульт України заборонило виконавцю хіта "Фелічіта", італійському співаку Альбано Каррізі з'являтися й виступати в нашій країні.

Про це стало відомо завдяки сюжету програми "ТСН.Ранок".

За інформацією журналістів, до списку осіб, які створюють загрозу національній безпеці України, Каррізі внесли за поданням СБУ. Спецслужби звинувачують співака у публічній підтримці анексії Криму Російською Федерацією. Відомо, що в "чорному списку Мінкульту" Каррізі став вже 147 людиною.

Альбано Карризи

Варто нагадати, що колишній губернатор Одеської області Міхеїл Саакашвілі, якому було заборонено в'їзд до України через скандал з Порошенком, зробив гучну заяву перед президентськими виборами. Про це він розповів в інтерв'ю Дмитру Гордону. Саакашвілі заявив, що планує повернутися в Україну 1 квітня - після поразки чинного президента Петра Порошенка у першому турі президентських виборів.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що представники Національного антикорупційного бюро вважають, що в скандальному розслідуванні Bihus.info було допущено помилку або маніпуляцію щодо причетності бюро до покриття угод в компанії "Укроборонпром".

Про це стало відомо завдяки заяві директора бюро Артема Ситника, пише "Українська правда". За інформацією Ситника, НАБУ ніколи "не видавало, не видає і не видаватиме" довідок про те, чи є підприємство фіктивним. Ситник розповів, що НАБУ перевіряла причетність ряду фірм до поставки на Харківський бронетанковий завод прицілів, які раніше були у власності Міністерства оборони. Перевіряли, в тому числі, і фірму Гладковського "Оптимумспецдеталь".

Нагадаємо, бізнес на крові в оборонці: хто "кришував" мільйонні заробітки на армії.

Як повідомляв Знай.uа Бігус опублікував фінальну частину розслідування в Оборонці: роль НАБУ, СБУ і прокуратури.

Знай.uа писав, у Росії спецназ ФСБ штурмує МВС: путінський змій пожирає сам себе.

Дивіться відео по темі: