Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове фото. Знаменитість похвалилася знімком з концертного залу в Новосибірську, приїхавши на гастролі з шоу-туром "Diva". Так, артистка приміряла окуляри-авіатори, сіру кофточку і відверті шкіряні штани, а ще поділилася відмінною новиною -всі квитки на виступ успішно розпродані.

"✌🏻 Скоро починаємо! #шоуДива#сегодня #Новосибирск #аншлаг", - поділилася радістю Лорак. Фолловери не пройшли повз: "Слава силіконовим цицькам", "Тобі вже не 20 років, щоб так вдягатися 😱😱", "Ти що, термінатор 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣???? Зніми окуляри, це неповага до глядачів і фотографа", "Дивно, одягнена!".

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.


Також знаменитість вбралася в коротке чорно-біле плаття і досить громіздкі черевики. Образ співачка доповнила важким вечірнім макіяжем, однак це багатьом не сподобалося.


А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.