Всесвітньо відома світська левиця Кім Кардашьян, яка прославилася пишними формами і зйомками в реаліті-шоу, порадувала фанатів в Instagram новеньким кадром. Знаменитість позувала в дуже незвичайній сукні від культового Mugler, примірявши колекцію з далеких 2000х. Так, артистка пройшлася по довгому коридору в абсолютно прозорому вбранні, закріпленому боді тілесного кольору.

"Безмежно вдячна @manfredthierrymugler @muglerofficial за те, що дозволив надіти цю сукню від кутюр з "les Méduses”, колекції 1999-2000 років.", - зізналася Кардашьян. За 16 годин серія кадрів встигла назбирати цілих 2,2 млн. лайків. Фолловери ж розділилися на два табори. Одні залишилися в захваті, розхвалюючи світську левицю за жіночність і красу. Інші ж відзначили, що розкішне плаття не сидить по фігурі, а груди ніби випадають.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Кім Кардашьян вибралася на пляж в срібному бікіні, проте шанувальники помітили недобре. Деякі вирішили, що Кім занадто захопилася схудненням і тепер не схожа сама на себе.

Також знаменитість вирішила розповісти про нові відтінки тіней її власного бренду KKWBEAUTY. Фанати ж підняли зірку на сміх, адже одна її нога виявилася значно більше іншої.

А ще Кім позувала в образі сексуальної служниці, виставивши напоказ усі свої принади.