ФБР заарештувало популярну американську актрису, зірку серіалу "Відчайдушні домогосподарки" Фелісіті Хаффман. Вона опинилася в центрі корупційного скандалу разом з півсотнею людей, пише Associated Press.

Інцидент пов'язаний з тим, що багаті батьки давали хабара в престижні американські коледжі, одержуючи у відповідь гарантію того, що їх діти туди вступлять. У ФБР вже називають цей скандал найбільшою аферою в сфері освіти в історії США.

Як з'ясували журналісти, Хаффман заплатила одному з коледжів 15 тисяч доларів, щоб її дочка точно вступила. У списку "багатих батьків", крім актриси, можна зустріти імена відомих модельєрів і генеральний директорів.

Як розповів агент ФБР Джозеф Бонаволонта CNN, вступ дитини обходився батькам у суму від 200 тисяч до 6,5 мільйона доларів США. Внески брала організація Key Worldwide Foundation, яка нібито займалася підготовкою абітурієнтів. Хаффман заарештована і їй призначили заставу в 250 тисяч доларів. Актриcі загрожує 20 років в'язниці.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень
Показати ще

В корупційній схемі виявилися замішані найзнаменитіші американські вузи: Єльський університет, Стенфорд, Джорджтаунський університет.

Раніше повідомлялося, що легендарну американську акторку і зірку серіалу "Район Мелроуз" забрали в психіатричну лікарню через дивну і моторошну поведінку.

Причиною госпіталізації 57-річної Хізер Локлір стала її неадекватну поведінка. Жінка прилюдно погрожувала покінчити з собою і розмовляла різними головами. В її будинку виявили ціле звалище речей.

"Коробки з вішалками і новим одягом, взуттям, повністю неношеними і не распакованними речами на сотні тисяч доларів. Всі з бірками", — зазначило джерело журналістів.

Нагадаємо, Леді Гага зізналася, що вагітна і почала приймати вітання від фанатів.

Раніше Знай.uа повідомляв, Лоліта зізналася про фінансові труднощі.

Також Знай.uа писав, MARUV зізналася, кого буде підтримувати на Євробаченні, розгорається новий скандал.