Зіркова пара Камалия та Мохаммад Захур запросили журналістів щоб показати будинок, в якому вони живуть всією родиною. Передає Clutch.

Журналісти ТСН підготували сюжет, в якому відвідали будинок "найбагатшою співачки України" Камалії та її чоловіка, мільярдера пакистанського походження Мохаммада Захура. Зіркова пара показала розкішні хороми і розповіла цікаві подробиці особистого життя.

Як виявилося, дизайн будинку розробила сама Камалія. По догляду за розкішним особняком працює 20 чоловік прислуги: кухар, особисті помічниці, гардеробниця, дві покоївки, кілька водіїв, садівник та інші. За словами Захура, в Україні їм легко дозволити собі жити на широку ногу, адже наша країна відносно недорога.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Крім будинку в Україні пара володіє інший нерухомість: в Лондоні, Москві, Дубаї та Іспанії.

Раніше повідомлялося, що популярна українська співачка Камалія приміряла новий спокусливий образ.

41-річну співачку Камалію активно веде свої профілі в соцмережах і часто хвалиться дорогими вбраннями. Нещодавно співачка постала перед користувачами в новому сексуальному образі.

На знімку Камалія з'явилася у сірому класичному жакеті, надягнутому на голе тіло. Образ "спокусливою вчительки" доповнили окуляри і яскравий макіяж. В коментарях захоплюються шанувальники пишним формам і стильним чином Камалії.

Нагадаємо, у мережі активно обговорюють нове фото 41-річної співачки Камалії. Приталений силует зіграв з Камалією злий жарт, продемонструвавши всі вади фігури.

Раніше Знай.иа повідомляв, співачка Камалія відрізала довге волосся, тепер у неї карі трохи вище плечей. Артистка змінила зачіску заради зйомок нового кліпу.

Знай.иа писав, українська співачка Камалія Захур повідомила про трагедію, яку пережила напередодні. За словами виконавиці, не стало її коня,який був для неї "другом" і "партнером", і "сином".