Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове відео. Знаменитість похвалилася новими кадрами з недавньої фотосесії, сидячи на дивані і читаючи книгу. Так, артистка згадала слова батька, який вважав, що книги - найкращі друзі і помічники.

"В дитинстві тато казав мені, що книги - найкращі друзі. Ставиш подумки питання і відкриваєш книгу по темі. Дивно, але там завжди знайдеш підказку. А що ви думаєте?", - поділилася емоціями Лорак. Фолловери почали відповідати: "Час читати ще є???", "Це все для знімка, так не читають , маю на увазі позу !", "Ну, і до чого така постановка? Кароліна абсолютно не вписується в такий інтер'єр, в таку тематику.", "Ви завжди в осінньому взутті вдома читаєте книги сидячи на дивані ?".

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.


Також знаменитість вбралася в короткий чорно-біле плаття і досить громіздкі напівчеревики. Образ співачка доповнила важким вечірнім макіяжем, однак це багатьом не сподобалося.


А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.