Популярна співачка Ані Лорак знялася у яскравій фотосесії для модного глянцю разом з підрослою донькою Софією. Передає Clutch.

Українська співачка Ані Лорак, яка давно живе і активно працює в Росії, поділилась знімками, які викликали шквал позитивних коментарів від її підписників. На них співачка позує у модних образах зі своєю семирічною донькою.

Фотосесія з'явилася в російському журналі "Кенгуру", цільова аудиторія якого - це вагітні жінки.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Мама з дочкою з'явилися на фото в трьох різних образах: вечірньому, повсякденному і діловому. Всі фото зірка опублікувала на своїй сторінці в Facebook.

Раніше повідомлялося, що відома українська співачка Ані Лорак, яка давно живе і активно будує кар'єру в Росії, опублікувала у своєму профілі в Instagram фото без обробки.

Як відомо, одіозну Лорак часто звинувачують у тому, що вона перебільшує з уколами краси і пластичними операціями. Шанувальники просять співачку зупинитися і з гідністю прийняти те, що вона старіє. Мабуть, саме для тих, хто переживає про її красу, Лорак виклала нове селфі.

Нагадаємо, Ані Лорак похвалилася чорно-білим кадром з недавньої фотосесії і вперше після розлучення з чоловіком Муратом Налчаджіоглу заговорила про кохання. Так, шанувальники тут же вирішили, що артистка сильно сумує.

Раніше Знай.uа повідомляв, Ані Лорак вирішила в черговий раз підігріти інтерес публіки до своєї персони. На своїй сторінці в соцмережі артистка виклала нове фото, на якому позує в образі єгипетської цариці Клеопатри.

Також Знай.uа писав, Ані Лорак виклала на своїй сторінці в соцмережі нове фото з донькою, яким заінтригувала прихильників. На фотографії вона постала на огляд публіки в стильному образі. Артистка показала, як вони з Софією відсвяткували 8 Березня.