Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко, яка знімає власне шоу і нещодавно народила первістка, часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. В цей раз знаменитість опублікувала скріншот зі статистикою нового випуску свого шоу "П'ятниця з Регіною". В гості до телезірки прийшла колишня дружина актора Павла Прилучного латвійська актриса і модель Агата Муценієце.

На своїй сторінці в соцмережі Регіна Тодоренко поділилася з шанувальниками радісним досягненням. Відео нового випуску шоу "П'ятниця з Регіною" за добу зібрало понад півмільйона переглядів. Як відомо, після народження дитини Регіна Тодоренко знімає власне шоу у себе вдома. Так, в цей раз для зйомок вона вибрала зручний і симпатичний домашній лук. На ній яскрава жовта толстовка і довга зелена спідниця в білий горошок. Волосся зібране в пучок на маківці, а спереду відпущені кілька пасом, при цьому на її голові пов'язка.

"Я не вірю своїм очам!!! @prtshow – перше в трендах #YOUTUBE. Ви у мене найкращі! Я дуже рада, що вам подобається новий формат. Випуски будуть абсолютно різні: десь більше про материнство, десь про грандіозну кар'єру! Тут все залежить від гостя і того, що він готовий розповісти. А я буду намагатися і знаходити для вас нові цікаві теми! До речі, пропонуйте, про що поговорити з Лолітою Мілявською, наприклад?", - написала Регіна у своїй публікації.

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

Така публікація не залишилася без уваги численних шанувальників Регіни, і вони почали активно її коментувати. Багато захоплюються працьовитістю Регіни і бажають їй успіхів, а інші переживають, що вона так швидко повернулася до роботи і мало часу приділяє дитині.

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Також портал "Знай.uа" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.