Відома українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, а також їздить з концертами по російських містах, презентуючи своє шоу "Діва", вирішила в черговий раз підігріти інтерес публіки до своєї персони. На своїй сторінці у соцмережі артистка виклала нове фото, на якому позує в незвичному образі.

На фотографії, яка з'явилася в записі Ані Лорак, вона постала на огляд публіки на сцені в російському Томську. Так, для виступу Лорак вдягнула коротеньке сріблясте плаття, під яким бежеві колготки в сіточку, а зверху накинула рожеву хутряну накидку. На ногах зірки бежеві босоніжки на шпильці, у вухах у неї масивні сережки, волосся розпущене, а на обличчі яскравий сценічний макіяж.

У підписі до фотографії Ані Лорак написала: "Найкращі моменти життя не в майбутньому. Вони відбуваються прямо зараз! Не пропустіть їх! #ти #режисер#свого#життя #шоудіва". При цьому з попередніх постів співачки відомо, що фото було зроблено під час її виступу в Росії, в місті Томськ – в рамках туру "Діва".

Шанувальники не змусили себе чекати і почали активно обговорювати нову публікацію зірки. Так, найвідданіші фанати засипають Лорак компліментами в коментарях, але деякі все ж відзначили, що артистка постаріла, а її намагання зберегти молодість тільки псує її природну красу.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Струнка, красива, талановита ", "Фотки офігенні", "Ви у прекрасній формі", "Потрібні слова в даний момент! Дякуємо за мотивацію, Ані Лорак", "Найдорожче в нашому житті - це час, адже час не зупиниш і не повернеш", "Так приємно читати такі підбадьорливі слова після такого важкого дня", "Красива, успішна, сильна жінка", "Ось таке вбрання набагато ефектніше і красивіше бежевого боді і різних купальників", "Кароліна, ви неймовірно красива, приголомшлива фігура", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.uа" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.