MARUV прокоментувала чутки про свою орієнтацію і зізналася, що цілувалася з дівчатами. Але при цьому співачка, яка відмовилася представляти Україну на Євробаченні 2019, в інтерв'ю виданню "Йод" заявила, що не знає, чи "лесбіянка" вона, тому що "не досліджувала цю сторону себе".

"Може бути", - посміхаючись сказала MARUV.

На питання журналіста, чи був у Ганни Корсун (справжнє ім'я співачки) секс з дівчатами, українська зірка відповіла дуже ухильно.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Давайте я залишу це при собі. Можу лише сказати, що в школі цілувалася з дівчатами-подругами", - сказала вона.

"І хто ж з дівчат на дискотеці не цілувався!" - зауважила журналістка Олена Юрченко.

"Правда. Всі ж цілувалися з дівчатками. Ось і ми вчилися класно цілуватися разом з подружками", - резюмувала MARUV.

Раніше повідомлялося, що популярна українська співачка, переможниця Нацвідбору пісенного конкурсу Євробачення-2019 Анна Корсун, більш відома як MARUV, дуже активно веде профіль Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася відвертим чорно-білим кадром з фотосесії, засвітивши масивні груди. Так, артистка позувала в піджаку на голе тіло, доповнивши образ круглою шляпою.

Також раніше повідомлялося, що рішення про штраф для України за відмову брати участь в Євробаченні-2019 приймуть після того, як пройде пісенний конкурс.

Зокрема, організатори пісенного конкурсу розповіли, що зараз вони займаються виключно проведенням Євробачення 2019 в Ізраїлі на найвищому рівні. Вже після проведення самого конкурсу відбудеться засідання спеціальної комісії, де і вирішиться це питання.

Разом з тим варто зазначити, що відома українська співачка MARUV, яка перемогла в Національному відборі на Євробачення-2019 і відмовилася від участі в ньому, розповіла, кого буде підтримувати на цьогорічному міжнародному пісенному конкурсі. MARUV заявила, що буде вболівати за представника Росії - Сергія Лазарєва.

"Знай.uа" розповідав про те, що MARUV заявила, що буде вболівати за представника Росії - Сергія Лазарєва.

MARUV на Євробаченні 2019 замінять "вогненні хлопці".

А ще співачка з Гуцульщини, Баба Доцька, записала кавер на "Siren Song" скандальної співачки MARUV.