Відома українська співачка TAYANNA (справжнє ім'я — Тетяна Решетняк) розповіла про насильство у своїй сім'ї. На співачку підіймав руку колишній чоловік.

Цю відверту історію TAYANNA розповіла у проекті Маші Єфросиніної на YouTube під назвою "Іспит".

Тетяна Решетняк закрутила роман з музикантом Єгором. Їй було 18, а йому 26. Незабаром у пари з'явився син Даніель, та разом вони прожили недовго. Після трьох років спільного життя, Тетяна розлучилася з чоловіком. Раніше співачка пояснювала розлучення різницею у віці. TAYANNA розповідала в інтерв'ю, що у них було різне ставлення до життя.

TAYANNA
TAYANNA

Однак зараз вона зважилася розкрити справжню причину їх розриву. Нею виявилася зрада.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

"Мій чоловік зраджував мене, і не один раз. Я до сих пір не можу пробачити зраду, хоча ми вже давно не живемо разом", - зізналася Тетяна.

Вона також розповіла, що коханий чоловік піднімав на неї руку, коли вони жили разом.

"Це найбільша рана, яка може бути у жінки. Я не знаю, як це все вичищати з себе, якими практиками...тому що, я займалася різними духовними практиками й медитаціями", - підкреслила співачка.

Tayanna
Tayanna

TAYANNA визнається, що ця історія вплинула на її подальші відносини з чоловіками.

"Я до сих пір ще не позбулася цього болю та образи, вона живе в мені. І тому є проблема зі знайомством з чоловіками, тому що у мене всередині є образа на них усіх", - зазначила вона.

Після розлучення співачці довелося несолодко. Впоратися з депресією допомогли духовна література і практики. Також жінка їздила до індійського Ашраму, звідки повернулася іншою людиною.

Нагадаємо, що нещодавно співачка TAYANNA вразила фанатів тим, що відмовилася від участі у Нацвідборі на Євробачення-2019. Нещодавно в інтерв'ю виданню Elle знаменитість розповіла, чому прийняла таке рішення. Так, артистка розповіла про різних жінок, дім, роботу та інтуїцію.

Раніше Знай.ua повідомляв, що Tayanna знялась у дуже відвертій фотосесії: сукні майже немає.

Також портал "Знай.uа" писав, що TAYANNA кинула виклик Поляковій, але не так вульгарно: насолоджуйтесь.