Помер російський кінорежисер-документаліст Юрій Шиллер . Знаменитості не стало на 78 році життя.

Про це повідомили на сайт Спілки кінематографістів Росії.

Про смерть редисера стало відомо, у неділю, 17 березня.

"Вони (фільми) є класикою вітчизняного і світового документального кіно, ввійшли в історію", — зазначили в організації.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Юрій Шиллер — заслужений діяч мистецтв Росії і лауреат Державної премії Росії. Він неодноразово ставав володарем російських і міжнародних кінофестивалів. На його рахунку більше 60 документальних та ігрових фільмів, підкреслили в Союзі кінематографістів.

Нагадаємо, на днях батьки Юлії Началової повідомили журналістам, що співачка не має проблем з легенями, про які писали зМІ. також рідні артистки додали, що її органзіи бореться і є надія на швидке одужання.

Як повідомляв раніше портал Знай.ua, Юлія Началова потрапила до лікарні зі страшними болями в нозі, після чого лікарям довелося ампутувати кінцівку 38-річної співачки. Операцію організм жінки не переніс.

Також портал Знай.ua писав, що стало відомо про смерть українського журналіста Святослава Секунова, який помер на ікарняному ліжку через халатність медиків.