Василь Шуров, головний лікар клініки «Можайка 10», який лікував російську співачку Юлію Началову півроку тому, розповів, чи вплинула подагра на захворювання артистки і чи був шанс на її порятунок.

Лікар заявив: «Розумієте, вона дійсно мучилася від захворювання. Їй доводилося терпіти пекельні болі, суглоби сильно запалювалися, збільшувалися в розмірі. Але від подагри люди не вмирають. Інша справа, що через хворобу у неї була сильна деформація стопи, Юля навіть носила спеціальні розширені моделі взуття, щоб не перетискати ногу, не порушити кровообіг. Можливо, вона поміняла взуття, а та натерла ногу. Але я не бачив її ноги, коли вона поступила в лікарню, тому однозначно стверджувати не можу».

Юлія Началова

Він підкреслив: «Але вона терпіла, продовжувала виступати. Коли вона потрапила до нас в клініку, ми тиждень вмовляли її госпіталізуватися, говорили: Юля, нирки сідають, треба. Ми підберемо тобі адекватну терапію. Вона лягла в стаціонар, коли їй стало зовсім погано».

Крім того, він розповів, що в США подагру намагалися вилікувати знеболюючим, однак запустили її. Також Шуров заявив, що російські лікарі зробили все можливе, а на питання, чи врятувала б співачку ампутація ноги, однозначної відповіді дати не зміг.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Юлія Началова

Фахівець резюмував: «Спочатку недооцінили важкість захворювання. Пішло запалення, вона приїхала в клініку, там почистили, заспокоїли, запевнили, що все добре. А пішов сепсис. Для того щоб робити ампутацію, потрібна згода хворого. Поки Юля була у свідомості, вона говорила: яка ампутація, не можна, рятуйте ногу. Потім впала в кому, дозвіл взяли у родичів, але було вже пізно».

Шуров назвав розмови про ампутацію ворожінням на кавовій гущі і підкреслив, що невідомо, що сталося б після ампутації. Стан Началової був йому невідомо, оскільки він не лікував її останнім часом.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що смерть Началової супроводжується містичними фактами. Як стало відомо, співачка померла в той момент, коли по телевізору транслювали шоу з її участю

Як повідомляв портал "Знай.uа": фанати жорстко розкритикували Волочкову за бажання пропіаритися на смерті Началової.

Також "Знай.uа" писав, що Крістіна Орбакайте вразила всіх своїм лицемірством. Не встигла знаменитість опублікувати пост зі словами скорботи після смерті Началової, як виклала веселий знімок з дочкою.