Відома російська акторка та телеведуча, дружина знаменитого режисера Андрія Кончаловського Юлія Висоцька зізналася, чому не змогла подолати себе.

Про це пишуть російські ЗМІ.


Юлія Висоцька справляє враження зірки, заради ролі готової на все. Коли знімалася у фільмі Кончаловського "Рай", вона сміливо поголила голову. Однак, як зізналась артистка, більше вона на такі експерименти не піде ні за що. І соь чому.

"Мені дуже складно дався перехід з лисого стану в нормальний. Організм лише через півроку після закінчення зйомок "Раю" усвідомив, що це було. Шок фізіологічний і моральний", – зізналася Юлія Висоцька.

Висоцька постриглась налисо

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще


Тому для зйомок нового фільму Валерії Гай Германіки "Уявний вовк" актриса вирішила не перефарбовуватися в брюнетку, а надіти перуку. На її думку, непоганий. Картина являє собою притчу про матері і дочки, які не люблять одне одного, але виявляються по одну сторону в боротьбі з спільним ворогом – вовком-людоїдом.

Більшість сцен знімалися пізньої осені ночами в карельському селищі. Юлія Висоцька визнала цей досвід корисним.

"Я дуже багато про себе зрозуміла. Зрозуміла, що можу існувати у складних обставинах не тільки професійно, але і фізично, що можу вижити", – уклала актриса в інтерв'ю Tatler.


Юлія Висоцька спростувала думку, що вона легкий, відкрита, товариська людина.

"Це дивно, тому що я ніколи такою не була, навіть в юності. Я інтроверт, у мене завжди було мало друзів", – зізналася популярна актриса.

Їй дивно читати в коментарях до своїх публікацій в Instagram відгуки, в яких її називають мало не подругою.

акторка

"Моє життя складається з дуже багато чого, що я ніколи не поділюся ні з ким, окрім... таких людей, напевно, менше, ніж пальців на одній руці", – уклала .

Нагадаємо, журналіст Аркадій Бабченко не збирається сумувати за Началовою, оскільки вона підтримувала політику Кремля і багаторазово відвідувала територію тимчасово окупованого Донбасу з виступами.

Як повідомляв портал Знай.ua, в мережі з'явились невідомі факти про музу Володимира Висоцького. Ким насправді була Марина- Катерина?

Також Знай.ua писав про те, що стало відомо, де та коли поховають російську співачку Юлію Началову, яка померда в одній із московських клінік.

Дивіться: Юлія Висоцька та конфуз на Каннському кінофестивалі