Зірка популярного серіалу "Відчайдушні домогосподарки" Фелісіті Хаффман і голлівудська актриса Лорі Лафлін, яких заарештували у справі з підкупом керівництва елітних коледжів, отримали позов на 500 мільярдів доларів. І це крім того, що актриси втратили роботу і видалили свої акаунти в соціальних мережах.

Одна мати з Каліфорнії, чий син не вступив до коледжу, звинувачує в цьому Хаффман і Лафлін.

Так, Дженніфер Кей Той подала колективний позов від всіх батьків, чиїх дітей не прийняли в навчальні заклади, у Вищий суд округу Сан-Франциско. Вони звинувачують актрис у заподіянні моральної шкоди, цивільній змові і шахрайстві. Про це повідомляє видання DeadLine.

"Тепер я розумію, чому мого сина не взяли в коледж - все це змова багатих людей і директорів навчального закладу. Я злюся і сумую, бо відчуваю, що мій син, моя єдина дитина, був позбавлений можливості навчатися в коледжі не тому, що погано готувався, а тому, що багатії вирішили, що їх діти пройдуть без ускладнень - з допомогою грошей, брехні і підкупу", - заявила одна з жертв корупційного скандалу.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Раніше ми писали про те, що ФБР заарештувало популярну американську актрису, зірку серіалу "Відчайдушні домогосподарки" Фелісіті Хаффман. Вона опинилася в центрі корупційного скандалу разом з півсотнею людей.

Інцидент пов'язаний з тим, що багаті батьки давали хабара в престижні американські коледжі, одержуючи у відповідь гарантію того, що їх діти туди вступлять.

Хаффман заплатила одному з коледжів 15 тисяч доларів, щоб її дочка вступила. У списку "багатих батьків", крім актриси, можна зустріти імена відомих модельєрів і генеральних директорів.

Нагадаємо, що легендарну американську акторку і зірку серіалу "Район Мелроуз" забрали в психіатричну лікарню через дивну і страшну поведінку.

Як повідомляв портал Знай.uа, Леді Гага зізналася, що вагітна і почала приймати вітання від фанатів.

Також портал Знай.uа писав, кого MARUV буде підтримувати на Євробаченні в 2019 році.