Студія "Квартал 95" опублікувала відеоролик, на якому зображений номер на тематику рейтингу головних політиків країни: дісталося Тимошенко, Ляшку і Порошенко.

Гумористичний ролик з'явився на офіційному YouTube-каналі "Студія Квартал 95 Online".

Квартал 95
Квартал 95

Відеоролик називається "Як Порошенко собі те саме збільшував".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

У сцені знявся Олександр Пікалов, Степан Казанін, Юрій Крапов та Євген Кошовий.

Сюжет оповідає про кабінет "лікаря", куди приходять політики з бажанням збільшити свій рейтинг на виборах.

Фанати не пройшли повз і тут же підтримали коміків "Квартал 95" і кандидата в президенти Володимира Зеленського.

Зеленский
Зеленский

"Мабуть така передвиборна кампанія в разі перемоги увійде в підручники. Таке взагалі у світі десь було....", - пишуть шанувальники.

"Квартал з гумористичного шоу перетворився в рос тб. Тепер це схоже на коктейль зі Скабеєвої і Соловйова. Тільки от над собою Зеленкою чомусь не рже, а не завадило б і на себе глянути зі сторони.", - коментує один з підписників.

Варто нагадати, що У понеділок, 18 березня, відомий комедійний актор, учасник студії "Квартал 95" Євген Кошовий звернувся до українців з важливим проханням. Так, комік записав у своєму Instagram-профілі відео, в якому звернувся до жителям Луганщини.

Євген Кошовий, актор Студії "Квартал 95"
Євген Кошовий, актор Студії "Квартал 95"

"Вистачить, Вася, залипати в Инсту. Іди, міняй місце голосування, у тебе на це залишилося всього п'ять робочих днів", - попередив Кошовий, після чого виконав пісню про Луганщині.

Варто відзначити, що коментатори підтримали Євгена. Також багато українців повідомили, що вже це зробили. А деякі зазначили, що тільки заради того, щоб підтримати Володимира Зеленського на виборах, вперше підуть голосувати.

Нагадаємо, Якщо виграє Зеленський: світ оцінив шанси слуги народу - 1 квітня зміниться все

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Зеленський навчить українців заробляти гроші: жарти скінчилися

Також Знай.ua" писав про те, що Квартал 95 запустив машину часу: що буде з Україною через 5 років, якщо переможе Зеленський