Хлої Кардашьян - американська знаменитість, світська левиця, фотомодель, актриса, бізнесвумен. 34-річна зірка відома, перш за все, участю зі своєю родиною в реаліті-шоу "Сім'я Кардашьян". Хлої є третьою з сестер, після Кортні і Кім, але не менш популярною. Дівчина частенько публікує пікантні фотографії на своїй сторінці в Instagram, але у неї трохи менше підписників у мережі, ніж, наприклад, у Кімберлі або Кайлі Дженнер.

Однак, ця красуня вміє привертати до себе увагу і епатувати публіку, що, власне, робить в мережі. Нещодавно в профілі Хлої з'явилася серія відвертих фотографій з сестрами, тепер же модель вирішила показати себе у всій красі. На своїй сторінці в Instagram Кардашьян опублікувала фотографію, на якій позує в пікантному вбранні.

Так, модель опублікувала серію простеньких селфі, які, втім, відрізняються пікантним декольте. Для такої імпровізованої фотосесії Хлої Кардашьян наділа облягаючу чорну кофтинку з глибоким вирізом, який підкреслив пишні груди зірки. Волосся моделі красиво укладене, а на її обличчі яскравий макіяж. При цьому на знімках Хлої використовує різні фільтри, додаючи їм ефектності.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

У підписі до фотографій світська діва написала відомий вислів Мерилін Монро: "Ми всі зірки, і ми заслуговуємо мерехтіти". Така публікація не залишилася без уваги шанувальників зоряної сестрички Кардашьян. Фанати кинулися обговорювати фотографію моделі і засипати її компліментами та побажаннями в коментарях до фото. Багатьом знімок сподобався, але є й ті, хто вважає, що Хлої потрібно бути скромнішим.

Нагадаємо, Кортні Кардашян прикрасила тіло "голою" сукнею українського дизайнера.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що сестрички Кардашьян зганьбилися на червоній доріжці.

Також портал "Знай.uа" писав, що старша Кардашьян переплюнула сестричок.