Відомо, що ще зовсім нещодавно відома російська співачка Юлія Началова була гостею програми Бориса Корчевникова. Так, Юлія приходила в студію до кадета-пропагандиста. Після інформації про її кончину, телеведучий виклав в мережі дуже сумний і зворушливий пост.

Про це стало відомо завдяки публікації Бориса в Instagram.

За словами Корчевникова він зауважив, якою Юлія Началова була "світлою" того дня.

Юлія Началова
Юлія Началова

"Нещодавно в студії "Судьбы человека", коли ти відкривала своє, я, здається, зрозумів, де джерело твоїх болей. Адже теж – це довіра. Я пам'ятаю твої ручки в цю останню нашу зустріч – тендітні, ніжні. І зі слідами боротьби за життя. І знову це довіра – навіть тоді – в очах. ". – міркував Корчевников.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Борис Корчевников

Також Борис розповів, що був закоханий в Юлію. Він ніс в собі це почуття з самого дитинства. Всесвіт їх часто зводив0 разом на тих чи інших проектах. Корчевников зазначив, що Началова для нього завжди була дівчинкою з казки, прекрасна, як фея з книги.

Варто нагадати, що лікар розповів, що незадовго до смерті Юлія Началова проходила лікування подагри. Коли співачку було госпіталізовано, то медики зуміли виявити у неї порушення роботи нирок. Лікар каже, що зірка не мала алко - і наркозалежності.

Лікар каже: "Юля не була залежна, не пила, не вживала наркотики. Вона проходила лікування у зв'язку з подагрою. Зомліла, після чого прийшла в клініку до невролога. Але вже в клініці з'ясувалося, що невролог тут не потрібен, у неї порушена функція нирок, як наслідок подагри".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в суботу, 16 березня стало відомо про смерть російської співачки Юлії Началової. У артистки залишилася донька і її долю вже вирішили. Про це повідомляють російські ЗМІ. Найближчим родичем 12-річної Віри є її батько, колишній чоловік Началової, футболіст Євген Алдонін. Саме з ним і залишиться донька співачки. Відомо, що і раніше дівчинка фактично порівну жила у Началової та Алдоніна.

Нагадаємо, смерть Юлії Началової: де і коли співачку поховають.

Як повідомляв Знай.uа Бабченко показав справжнє обличчя Началової одним фото: "горе, як рукою зняло".

Знай.uа писав, навколо тіла Началової розгорівся неабиякий скандал: не залишать в спокої навіть після смерті.

Дивіться відео по темі: