Солістка групи KAZKA - Олександра Зарицька відома тим, що їй дуже погано даються живі виступи. Це вона продемонструвала на Національному відборі Євробачення і на численних концертах, де фанати могли відзначити звучання, яке сильно відрізняється від студійного запису в гіршу сторону.

На цей раз українці вирішили "підняти" з надр гучний кліп на пісню "Плакала", який теж отримав чимало негативних відгуків. Хоча пісня підірвала всі чарти. Спостережливі глядачі відзначили, що в Олександри"попливла рука" на початку кліпу. Відповідне відео опублікував на своїй сторінці в Instagram блогер Ваня Рассел.

"У солістки групи KAZKA трохи попливла рука! ВАУ я теж хочу мати таку пластику" - саркастично підписав пост Іван.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Блогер стверджує, що це сталося тому що при монтажі відео продюссерский центр прийняв рішення трохи скрасити повноту Олександри за допомогою фотошопу. Так як всі дивилися на обличчя Олександри, то ніхто і не помітив "відпливаючу" руку.

В коментарях відразу почали відзначатися українці: "Навіть тут фотошоп не то шо на нотах", "У неї руки тут худі", "Це вона типо зробила себе худішою?", "Взагалі не помітно", "На мою думку, вона стає більшою", "Хтось жирненький в кадр не влазить", " У мене в однієї зараз таке відчуття, після переглянула відео, що у мене тепер все так рухається", "Треш-Контент"

Варто відзначити, що продюсерський центр Mamamusic перед початком Національного відбору "зачищав" соціальні мережі від негативнх відгуків по відношенню до Олександри, про що не раз висловлювалися різні блогери: чистилися все відео, в яких були негативні висловлювання по відношенню до артистки.

Після оприлюднення такої інформації українці просто зацькували артистку, що призвело до поганих результатів голосування у півфіналі Національного відбору до Євробачення.

Нагадаємо, що Melovin здивував зміною іміджу: ти все одно гарний.

Раніше, портал Знай.ua повідомляв, що MARUV зробила жорстку заяву з приводу Євробачення: українці такого не хотіли почути.

Також, Знай.ua писав, що Мадонна відмовилася від "Євробачення".