Російські ЗМІ "відзначилися" черговим безглуздим фейком, який стосується нібито "любовного зв'язку" між українським шоуменом та кандидатом у президенти Володимиром Зеленським та померлою днями співачкою Юлією Началовою.

Скандальний фейк створили фанати російської поп-зірки, повідомляють ЗМІ.

Після смерті співачки вони згадали її роль в мюзиклі "Три мушкетери", де Началова зіграла Констанцію Бонасье, кохану д'Артаньяна. А його, в свою чергу, зіграв Володимир Зеленський.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Фанати пишуть, що співачка та актор були гарною "екранною парою" і, можливо, під час зйомок у них могла виникнути взаємна симпатія.

Нагадаємо, лікар розповів, що незадовго до смерті Юлія Началова проходила лікування подагри.

Коли співачка була госпіталізована, то медики зуміли виявити у неї порушення роботи нирок.

Лікар каже:

"Юля не була залежна, не пила, не вживала наркотики. Вона проходила лікування у зв'язку з подагрою. Зомліла, після чого прийшла в клініку до невролога. Але вже в клініці з'ясувалося, що невролог тут не потрібен, у неї порушена функція нирок, як наслідок подагри".

Як повідомляв раніше Знай.ua, в суботу, 16 березня стало відомо про смерть російської співачки Юлії Началової. У артистки залишилася дочка і її долю вже вирішили. Про це повідомляють російські ЗМІ.

Найближчим родичем 12-річної Віри є її батько, колишній чоловік Началової, футболіст Євген Алдонін. Саме з ним і залишиться донька співачки.

Відомо, що і раніше дівчинка фактично порівну жила у Началової і Алдоніна.

Поки що колишній чоловік не зміг знайти слів, щоб публічно прокоментувати смерть Юлії. Всі родичі зараз шоковані і сумують.

"Так, відомо, але я просто зараз не хочу нічого коментувати, нічого обговорювати, ні про що говорити. Зараз не готовий абсолютно", - поділився він.

Також Знай.ua писав про те, що Студія "Квартал 95" опублікувала відеоролик, на якому зображений номер на тематику рейтингу головних політиків країни: дісталося Тимошенко, Ляшку і Порошенко.