Співачка і актриса Леді Гага знаходиться на піку своєї популярності після зйомок в романтичному фільмі "Зірка народилася" (A Star Is Born). Можливо саме цей факт став вирішальним фактором до того, що вона змогла встановити новий рекорд в соціальній мережі Instagram.

Леді Гага є не тільки епатажної успішною співачкою, але і оскароносної актрисою. Днями вона змогла отримати ще одну своєрідну перемогу – її відео в Instagram зібрало рекордні 1 мільярд переглядів і майже 700 тисяч лайків.

Відео Леді Гага опублікувала на 14 лютого. На кадрах співачка показала свою нову татуїровку, на якій зашифровано сценічне ім'я Gaga, зобразивши ноти соль-ля-соль-ля.

Леді Гага зізналася, що у татуювання була невелика помилка. З-за великої кількості випитої текіли майстер набив замість 5 ліній тільки 4, після чого він виправив це. Однак конфуз ніяк не вплинула на популярність ролика: за місяць його подивилися більше мільярда користувачів мережі.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

У той же час прихильники Леді Гаги закликали на фан-сторінках підтримати її і підвищити установлені показники до 2 мільярдів.

Леді Гага це є не єдиною татуюванням. Так, зовсім недавно в честь тріумфального успіху фільму "Зірка народилася" вона зробила малюнок троянди на спині, навколо якої красується напис "La Vie en Rose". У перекладі з французької фраза означає "Життя в рожевому кольорі" – саме так називається пісня легендарної Едіт Піаф, яку героїня Леді Гаги виконала при зустрічі з Бредлі Купером.

Нагадаємо, Леді Гага вагітна зняла підбори і розсмішила фанатів до сліз. Відома співачка Леді Гага зняла свої фірмові підбори і виявилося, що вона мала.

Як повідомляв Знай. ua, Леді Гага зробила яскраве визнання, змусила ридати фанатів. Леді Гага зізналася, що вагітна і почала приймати вітання від фанатів.

Знай. ua писав, що Леді Гага носить під серцем дитини від Бредлі Купера. Дружина Купера Ірина Шейк поки нічого офіційно не прокоментувала.