Відома російська співачка Алсу вкрай рідко ділиться зі своїми підписниками подробицями особистого життя. Однак, нещодавно 35-річна зірка 90-тих зважилася на неймовірну щедрість, і показала шанувальникам ніжний знімок з чоловіком. Фото, на якому співачку обіймає 41-річний Ян Абрамов, викликало справжній ажіотаж у мережі.

На романтичному фото Алсу позує в жіночній сукні з бахромою, а її чоловік одягнений у блідо-рожевий піджак. У підписі під постом співачка поставила хештег #мереживна. Як відомому, вони з Яном святкую мереживне весілля - 13 років спільного життя.

У коментарях під фото користувачі почали засипати співачку компліментами і заявили, що її сім'я - приклад для багатьох.

"Сама зразкова пара! Щастя вам", "найкрасивіша і нескандальна пара", "Напевно, єдина пара шоу-бізу, на яку приємно дивитися. Ніяких пліток,чуток, брудної білизни і іншого. Все скромно! Діти приємні і виховані. Щастя вам і любові".

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Відомо, що Алсу і Ян виховують трьох дітей: 12-річну Сафіну, 10-річну Мікеллі і дворічного Рафаеля. Сина співачка ретельно приховує і досі не показала його публіці.

Раніше повідомлялося, що відома російська акторка і телеведуча, дружина відомого режисера Андрія Кончаловського Юлія Висоцька зізналася, чому не змогла подолати себе.

Юлія Висоцька справляє враження зірки, що заради ролі готова на все. Коли знімалася у фільмі Кончаловського "Рай", вона сміливо поголила голову. Однак, як зізналася артистка, більше вона на такі експерименти не піде ні за що. І ось чому.

"Мені дуже складно дався перехід з лисого стану в нормальний. Організм тільки через півроку після закінчення зйомок "Раю" усвідомив, що це було. Шок фізіологічний і моральний", – зізналася Юлія Висоцька.

Нагадаємо, Потап і Настя Каменських підкорили ніжним ранковим фото.

Раніше Знай.uа повідомляв, Ольга Куриленко закохала мережу новим фото.

Також Знай.uа писав, Притула зворушив соцмережі фото з дочкою.