Всі знають Андрія Губіна як зірку 90-х, російського естрадного музиканта, композитора та музичного продюсера. Проте останнім часом Андрій вкрай рідко виходить у світ. За його словами, через тривале неврологічне захворювання, яке завадило йому побудувати успішну кар'єру.

Але, не дивлячись на це, шанувальники чекали його нових композицій. І така можливість існувала. Влітку 2018 року продюсер Тарас Ващишин написав на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, що працює з Губіним над новою піснею.

"З Андрієм Губіним. Ви не повірите... Але ми працюємо над новим треком", - писав тоді Тарас Ващишин.

Зараз Ващишин повідомив, що співак так і не закінчив роботу. Замість цього артист кілька місяців тому переїхав жити в Таїланд, причому в супроводі дівчини.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

За словами продюсера, Андрій, який так жодного разу і не зв'язав себе офіційно узами шлюбу, вирушив туди зі своєю дівчиною. Турист, який відпочивав по сусідству, розповів, що це симпатична блондинка, з якою співак познайомився ще в Уфі.

"Нічого так і не закінчили, творчість його зараз мало цікавить. Після того як Андрій перебрався в Таїланд, ми перестали підтримувати зв'язок", - пояснив Тарас Ващишин.

Нагадаємо, що російський співак Андрій Губін розповів про важке захворювання, через яке не любить публічності. Зараз він знаходиться в поганій фізичній формі, а в його житті зараз «болячки переважають». Губін зізнається, що на нього лікарі вже давно махнули рукою.

Як повідомляв портал Знай.uа, Андрій Губін зник зі сцени раптово. Як з'ясувалося пізніше, співак пішов із шоу-бізнесу на початку 2000 і повернувся до себе на батьківщину. Весь цей час він вів замкнутий спосіб життя. Продовжувати кар'єру співака йому завадило неврологічне захворювання, яке супроводжується сильними нападами.

Також портал Знай.uа писав, що у мережі з'явилася ймовірна версія смерті 51-річного підприємця Арнольда Співаковського. Відомо, що минулого тижня про гірку подію розповіла співачка Лоліта Мілявська, а зараз свою версію розповів його друг Володимир Зудін.