Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим знімком. Нещодавно знаменитість анонсувала нову ліричну пісню "Дим", яку дует вперше виконає українською мовою. Так, Надя і Позитив вразили ще й своїми елегантними образами: на обкладинці парочка позує в класичних чорних костюмах та сорочках замість звичних яскравих вбрань.

"Прем'єра вже 21.03 ‼️ #ДИМ ", - заінтригувала Дорофєєва. Фолловери не пройшли повз: "Це буде бомба🔥🔥", "Ооо, це та пісня українською мовою💥", "ДЕ ВЗЯТИ ТЕРПІННЯ😻🔥", "Обкладинка😻🔥", "Це має бути щось неймовірне😍🙈 Ви круті🔥🖤", "Воу воу , зачаровує 😍❤️до мурашок 🔥😬.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою.

А ще Дорофєєва позувала для видання JetSetter в тілесному боді і стильній вініловій смарагдовій накидці. Артистка зізналася, що тепер це одна з її найулюбленіших зйомок.

Також Надя давала концерти в Туреччині, гастролюючи по різним готелям і зізналася, що таким чином можна поєднувати роботу з відпочинком, хоча п'ятий концерт поспіль дається важко.