Російську співачку Юлію Началову не можуть поховати на знаменитому Троєкуровському кладовищі. Про це пише Clutch.

Як відомо, 16 березня зупинилося серце відомої російської співачки Юлії Началовой. Похорон артистки запланували на 21 березня, але, на жаль, при організації церемонії стали з'являтися несподівані труднощі.

Юлія Началова
Юлія Началова

Стало відомо, що Департамент торгівлі і послуг мерії Москви відмовився виділяти безкоштовне місце на Троєкуровському кладовищі. Це місце вважається "елітним" для поховання: там спочивають багато значущих діячів культури.

"Чиновники заявили, що винятків для сім'ї Началової бути не може, і, якщо вони хочуть поховати її саме там, потрібно заплатити – за офіційним прайсом – 1 300 000 рублів. Витрачати такі гроші на похорон близькі Началової не хочуть і зараз пишуть скарги в усі департаменти мерії Москви", - сказано в повідомленні одного з російських ЗМІ.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Юлія Началова
Юлія Началова

Як повідомляється, у сім'ї Юлії немає таких грошей, тому вони намагаються вибити у чиновників знижку. Якщо родичам не вдасться домовитися, співачку поховають поруч з місцем прописки, на околиці Москви.

"Родина Юлії вже пообіцяла, що "будуть стояти до кінця, адже це питання – принципове!" – повідомляють журналісти.

Нагадаємо, давній знайомий Юлії Началовой Сергій Пєнкін згадав, як у співачки очі були "на мокрому місці", коли вона взувалась, не кажучи вже про біль, яку вона відчувала, коли вставала на ноги. У виконавиці через страшну хворобу були великі шишки на ногах.

Раніше Знай.uа повідомляв, російську співачку Юлію Началову, яка померла 16 березня, можна було врятувати. Але артистка відмовлялася від операції, яка могла допомогти їй видужати.

Також Знай.uа писав, російський телеведучий Єгор Іващенко повідомив, що Юлія Началова сповідалася йому перед смертю. За його словами, Началова дуже хотіла "перед ким-небудь висповідатись" і вона вибрала його.