Відому українську телеведучу Олену-Христину Лебідь багато хто критикує за надмірну худорлявість і "хлоп'ячу" фігуру. Часто саме завдяки статурі зірка збирає під своїми фото неймовірну кількість коментарів. Про це передає Clutch.

Шанувальники часто замислюються, чому в 28-річної нареченої віце-прем'єра Розенка така тендітна фігура. Одні вважають, що Лебідь повинна бути вдячна хорошій спадковості і швидкому метаболізму, інші турбуються, що у телеведучої може бути анорексія.

Сама дівчина не коментує свою фігуру, але, схоже, зовсім не комплексує через зайву худорлявость. Нещодавно вона виклала фото в облягаючих штанах, продемонструвавши публіці ніжки-сірники.

"Коли Режисер каже: а тепер крупний план — сумуємо!" — підписала знімок Христина.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Худенькі ніжки дівчини привернули велику увагу з боку підписників. Ось як вони прокоментували фото: "Модель з дуже хорошим розумінням команд", "Худорбааа", "може хай би краще їжею платили", "Кріс такі у тебе ніжки худі", "Яка худенька", "Христина,Вас що,не годують? Ви дуже худа".

Раніше повідомлялося, що відома телеведуча Олена-Христина Лебідь, яка також є нареченою віце-прем'єр-міністра України Павла Розенка поділилися новими фотографіями.

Дівчина досі проходить реабілітацію після операції на нозі. Вона розповідає, що її дуже підтримує коханий - возить на роботу, проводить з нею час, приїжджає, коли у неї повинні бути болючі процедури.

Олена-Христина Лебідь поділилася новими фотографіями, на яких видно Павла Розенка. Чоловік піклується про свою наречену і навіть лежить з нею на сусідньому ліжку.

Нагадаємо, наречена Розенка похвалилася романтичним відпочинком.

Раніше Знай.uа повідомляв, нова кохана віце-прем'єра України Розенка перенесла важку операцію.

Також Знай.uа писав, відома телеведуча продемонструвала свої ніжні стосунки з віце-прем'єром України.