Відомий український гурт "Время и Стекло" дала шанувальникам порцію счастья. Відомо, що дует Наді Дорофєєвої та Олексія Завгороднього презентував новий кліп під назвою "Дим". Варто зазначити, що це перша композиція колективу українською мовою.

Про це стало відомо завдяки новому відео на YouTube.

Колектив випустили першу україномовну композицію у своєму репертуарі під назвою "Дим", яка увійшла в новий альбом дуету. Також колектив представив спокусливий чорно-білий кліп до треку. Традиційно, пісню написав Олексій Потапенко (Потап) у співавторстві з Андрієм Безкровним.

"Її оточує безліч чоловіків, але вона хоче танцювати тільки з ним і не помічає нікого навколо. Він залишається неприступним, але розуміє, що не може без неї. Важливо встигнути сказати про свої почуття до того, як все перетвориться на дим", - йдеться в описі під відео.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Варто нагадати, що на Старосамбірщині з ініціативи місцевого священика мешканці зняли кліп про аварійний стан дороги. Відповідне відео з'явилося в мережі. Варто зазначити, що подібним "перфомансом" місцеві жителі хотіли привернути увагу влади для капітального ремонту важливої дороги. Наголошується, що жителі використовували пісню гурту KAZKA "Плакала", а сама ідея такого кроку належить священику УГКЦ, отця Романа, який служить у трьох місцевих селах (Мшанець, Галовка, Плоске).

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що популярна українська співачка і акторка Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася новеньким кліпом на пісню "Лед тронулся", режисером якого став Алан Бадоєв. Так, артистка порадувала шанувальників відмінною новиною: відеоробота встигла зібрати більше 1 мільйона переглядів на Youtube. Варто зазначити, що ролик Оля вирішила присвятити дітям і навіть задіяла в ньому свою молодшу доньку Аліну.

Нагадаємо, Каменських показала, з ким розважається вранці: Потап нервово курить.

Як повідомляв Знай.uа KAZKA шокувала всіх пластикою: "Хтось жирненький не влазить в кадр".

Знай.uа писав, співак-утікач Орест Лютий приготував котлети з онука.

Дивіться відео по темі: