Ведучий і шоумен Володимир Дантес розповів про стосунки з солісткою гурту "Время и стекло" Надею Дорофєєвою, та через що найкрасивіша пара українського шоу-бізу начастіше сваряться.

Музикант став гостем програми "Зе Інтерв'юер".

Артист зізнався, чи ревнує дружину та як вирішує конфлікти в родині. За словами Володимира, у їх родині, як і в інших часто трапляться сварки, однак молоді ллюди навчилися адеквартно реагувати та миритися. Примирення класичне - секс.

"Ми сваримося з Надею. Буває дуже сильно. Тепер просто розмовляємо. Раніше було розбігались по кімнатах, гвалт, крики, биття посуду, гримання дверми. Зараз – нормальна, адекватна розмова, висловили, що когось не влаштовує, помовчали, зайнялися сексом і помирилися", – розкрив деталі особистого життя шоумен.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Дантес та Дорофєєва

За словами Дантеса, він спокійно ставиться до популярності дружини та не ревнує її до шанувальників.

"Почуття ревнощів відсутнє. Завдяки нашим відносинам, нашої любові, ніхто до мене не клеїться, ніхто не хоче мене відбити у Наді Дорофєєвої. Зрозуміло, що Наді пишуть, навіть відправляють фото інтимного характеру. Але, як іншим дівчаткам, їй не дарують ні машини, ні квартири. Колись їй хтось хотів подарувати iPhone. Вона мені відразу зателефонувала і розповіла. Це ж людина-наївність", - говорить Володимир.

Додамо, Надя та Володимир одружились у 2015 році, дітей не мають.

Дивіться: Відверте інтерв'ю Володимира Дантеса про особисте

Нагадаємо, Дорофєєва та Позитив вперше заспівали солов'їною.

Як повідомляв Знай. ua, Дорофєєва проміняла Дантеса на Монатіка. Відома співачка Надя Дорофєєва показала відео свого виступу з Дмитром Монатиком.

Також Знай. ua писав, що Дорофєєва вивалила сідниці, як у Кім. Надя Дорофєєва похвалилася шикарною фігурою, засвітивши попу в облягаючих лосинах.