Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове фото. Знаменитість похвалилася кадром з недавньої фотосесії, позуючи в відвертій сукні з глибоким декольте. Втім, шанувальники помітили смуток в очах артистки і вирішили, що всьому виною недавнє розлучення з чоловіком Муратом, якого піймали на зраді в одному з київських клубів.

"🌹", - лаконічно підписала Лорак. Фолловери не пройшли повз: "Не плач, Кароліна!!~", "Очі сумні...може втомилася", "Красива,але очі сумні...", "Такі сумні очі... 😔 Не сумуйте. Вам дуже личить посміхатися 😊 😍❤️", "Що за сумний погляд :(", "Чому така сумна?💖".

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.


Також знаменитість вбралася в коротке чорно-біле плаття і досить громіздкі черевики. Образ співачка доповнила важким вечірнім макіяжем, однак це багатьом не сподобалося.


А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.