На скандальному телепроекті "Дом-2" знову бійка. Бійка сталася в парі Мілени Безбородовой і Льоші Безуса. Відповідне відео з'явилося в Instagram телепроекту "Дом-2".

Моторошні крики і крики почули учасники "Дом-2", які проживають на Сейшельських островах. Мілена, яка часто влаштовує гучні істерики і бійки зі своїм хлопцем, знову влаштувала перформанс.

На цей раз причиною неадекватної поведінки дівчини стало те, що її хлопець летить з островів без неї.

"Я сказала, ти без мене не полетиш! Су**, не полетиш!" – волала Мілена.

Кадр з відео

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Мілена почала розкидати речі Льоші, щоб він не полетів. Також заблокувала двері в кімнату, ридала, билася в істериці і заважала Безусу збирати валізу. Моторошні крики дівчина супроводжувала чималою кількістю мата і звинувачення всіх навколо.

При цьому Безус намагався не реагувати на істерику своєї коханої і продовжував збирати речі, навіть коли вона почала бити його. Як міг, він стримував і заспокоював Мілену. Однак вона ніяк не реагувала на його слова.

За всім цим спостерігав Захар Саленко, який порівняв її істерику з обряд екзорцизму і зазначив, що це схоже на "вигнання Диявола.

Особливо ця істерика вразила глядачів телепроекту. Вони шоковані неадекватною поведінкою учасниці і порадили їй звернутися до психіатра.

"Куди гроші на лікування скидати", "Капец вона лупить його, посилає всіх як він терпить. По морді б настукав їй", "За проектом вона покінчить з собою вона сама це казала! Їй потрібна допомога психіатра, це очевидно!", "Просто Безус так себе веде! Коли вони удвох одне говорить, а на публіці інше. І тому Мілена так реагує, він же знає, що вона без нього і дихати не може. Ну з одного боку це через чур так себе вести, але з іншого він теж не прав", - коментують глядачі.

Нагадаємо, зірка "Топ модель по-українськи" закликала відмовитися від кривавого бізнесу. У багатьох країнах Європи хутряне виробництво вже заборонено.

Як повідомляв Знай. ua, Камінська прикрилася тільки плащем. Слава Камінська похвалилася яскравим чином з 90-х, примірявши ніжно-рожевий перуку.

Знай. ua писав, що Дорофєєва захопила ідеальною фігурою в лосинах. Надя Дорофєєва похвалилася розкішним кадром, засвітивши ідеальну фігуру в облягаючому костюмчику.