Відомий український продюсер Олена Мозгова поділилася елегантним образом. Про це передає Clutch.

Олена Мозгова - дружина відомого співака Володимира Ткаченка, який віднедавна виступає під псевдонімом Девід Аксельрод. Пара щасливо живе в шлюбі і виховує чотирирічну доньку Соломію.

Варто відзначити, що сімейне життя не заважає Мозговій з'являтися в стильних образах на різних заходах. Так, нещодавно продюсер виклала селфі, на якому приміряє елегантний комбінезон від українського дизайнера Нателли Надеждіної. Вбрання відмінно підкреслило струнку фігуру Мозгової.

Шанувальники не залишилися осторонь і почали засипати зірку компліментами.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Крутий і стильний", "Вам дуже пасує", "Гарнюня!", "Струнка", "Крутий комбез, а ви, Оленка, ще крутіша!", "Чудово, треба брати", "Крутий! І ви така струнка. Вам дійсно пасує!", — пишуть в коментарях.

Раніше повідомлялося, що відомий український співак Володимир Ткаченко, чоловік Олени Мозгової, пояснив, чому вирішив взяти незвичайний псевдонім Девід Аксельрод.

На шоу "Голос країни" один з суддів, Потап, запитав у Девіда, чому він вирішив змінити ім'я. Той несподівано зізнався, що вирішив повернутися до свого єврейського коріння, взявши прізвище діда.

"Це дуже важка для мене історія, тому я взяв прізвище свого дідуся. Він був Аксельрод, але під час гонінь єврейського народу він змінив прізвище на Кисленко. Майже три роки тому дідусь загубився, у нього була хвороба Паркінсона. Його не знайшли. Щоб вшанувати його пам'ять — а він був мені більше, ніж батько — я взяв його прізвище", - заявив Володимир Ткаченко.

Нагадаємо, ми розповідали про драматичну історію кохання Володимира Ткаченка та Олени Мозгової.

Раніше Знай.uа повідомляв, чоловік Мозгової з новим іменем прийшов на "Голос".

Також Знай.uа писав, Мозгова вважає, що скандал навколо участі MARUV у Національному відборі на "Євробачення 2019" свідчить тільки про повний хаосі в наших законах і культурі.